Saunabon Online
“Origineel geslaagd cadeau!”

  • Keuze uit vele sauna’s en thermen.
  • Direct printen of e-mail. In 3 min.!
  • In de waarden van € 10,- tot € 100,-.
  • Per post binnen 24 uur geleverd.
saunabon online veilig bestellen met Webshop Keurmerksaunabon online veilig bestellen met iDEALpostnl50x50_v2
Koop nu je saunabon

Geef een sauna naar keuze als geslaagd cadeau met Saunabon Online!

Keuze uit vele aangesloten sauna's en thermen in heel Nederland. Direct printen, per e-mail of post versturen in een luxe verpakking. Eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap. Makkelijk betalen met iDEAL.
Koop nu je saunabon
keuze uit vele sauna's en thermen met dit geslaagd cadeau

Vele sauna’s en thermen

Saunabon online is in te wisselen bij vele aangesloten sauna’s en thermen in geheel Nederland. Dus er zit altijd wel een sauna bij u in de buurt. Een origineel geslaagd cadeau !
>> Bekijk aangesloten sauna thermen

saunabon als geslaagd cadeau

GRATIS geslaagd (print)envelop

Heb je de saunabon snel nodig? Bestel deze per e-mail en print deze dan direct uit met GRATIS printbare geslaagd cadeau envelop. Binnen 3 minuten geleverd en knippen maar!
>> Bestel je saunabon online

Gefeliciteerd geslaagd cadeau saunabon

GRATIS giftbox Gefeliciteerd twv €4,95!

Verras de geslaagde met een origineel geslaagd cadeau ! In een luxe giftbox met 100 gram chocolade cadeautjes. Feliciteer de geslaagde en die zal heerlijk gaan genieten! Nu tijdelijk GRATIS.
>> Bestel je saunabon online

“Ik vind het zeer positief geen poespas en toch gelijk je kadobon opgestuurd ! prima ! duidelijkheid is zeer belangrijk.”
Henk, Rotterdam
“Zaterdagmiddag laat meteen uitgeprint, was te laat om kado te kopen. Handig!!!!”
Feikje, Oudwoude

Saunabon Online als geslaagd cadeau !

In mei hebben dit jaar ook weer een groot aantal studenten weer lopen zwoegen om hun eindexamen te halen. Daar komt natuurlijk een hoop stress bij kijken zeker als in juni bekend wordt of dat felbeerde papiertje het diploma daadwerkelijk is behaald.

Maar als het dan zo ver is  en hij of zij is geslaagd dan is er tijd voor ontspanning! Hoe beter kun je dan ontspannen door een dagje sauna te geven als geslaagd cadeau. De geslaagde kan dan gewoon lekker een sauna naar keuze uitzoeken uit de vele aangesloten sauna’s en thermen. Zo weet je zeker dat je een geslaagd cadeau in handen hebt. De sauna’s en thermen zijn verspreid over heel Nederland zodat er altijd wel een sauna of thermen in de buurt is.