De Saunabon online is een saunabon voorzien van een cadeauboncode die per e-mail of per post kan worden verstuurd. De ontvanger kan een keuze maken uit vele aangesloten sauna’s, thermen, arrangementen en wellness producten. Deze wordt door de Wellnessbon verstuurd.

De verzendwijze is per e-mail of per post, rechtstreeks naar de ontvanger of naar uzelf. De Saunabon wordt in een luxe giftbox per post worden verstuurd of direct per e-mail om deze uit te printen. Eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap.

Indien besteld per post dan geldt vóór 13.00 uur is de volgende dag in huis. Bij verzending per post rekent TNT 24 – 48 uur als levertijd binnen Nederland. In principe worden bonnen welke van maandag tot en met vrijdag worden besteld voor 15:00 uur ’s middags, nog diezelfde dag verzonden. In sommige gevallen worden ook later bestelde bonnen nog verzonden en in een enkel geval de dag erna. Houd rekening met een langere verzendtijd rondom (nationale) feestdagen. Je bon(nen) ophalen is niet mogelijk. Je ontvangt een standaard mailtje ter bevestiging van verzending.

Indien besteld per e-mail dan ontvangt u deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

De betaalmogelijkheden zijn voor de Saunabon Online iDEAL, internet bankieren veilig betalen via uw eigen bank, via vooruitbetaling via bankoverschrijving en via creditcard.

Standaard is de geldigheidsduur van de Saunabon Online is 15 maanden, zodat u ruimschoots de tijd heeft uw saunabon in te wisselen. En je ook nog eens 6 maanden de tijd hebt om een arrangement te gaan beleven.

De standaardwaarden van de Saunabon zijn: € 10, € 15, € 20, € 25, € 35, € 50, € 100 en € 250.

Voor het verzenden per post gelden meerprijzen. Deze meerprijzen zijn inclusief btw. De verzendkosten bedragen 3,75 euro ongeacht het aantal bestelde bonnen. Dit is inclusief een luxe verpakking.

Indien u de bon per post heeft besteld neem dan contact op met onze klantenservice.

Saunabon is een uitgave van de Nederlandse Sauna cadeaubon en is in te wisselen bij aangesloten sauna’s en thermen. Bekijk de aangesloten sauna’s en thermen.

Heeft u nog een saunabon-online van Kadobon Online? Deze is niet bij alle sauna’s inwisselbaar maar is wel door ons om te wisselen voor een Nederlandse Sauna cadeaubon die inwisselbaar is bij alle vermelde sauna’s en thermen. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

Dit is een 19-cijferige code die maar éénmaal wordt verstrekt. Deze code bevat tevens de waarde en de geldigheidsduur van de saunabon. Bewaar deze code dus zorgvuldig.

Het belangrijkste is dat u de 19-cijferige kadoboncode meeneemnt want deze vertegenwoordigd de waarde van de saunabon.

Nee, de Saunabon kan in delen worden besteed. Het restantbedrag blijft actief met dezelfde cadeauboncode. De geldigheidsduur blijft onveranderd.

Klik op deze link en onderaan kunt u uw kadoboncode invullen en zal dan het saldo verschijnen hoeveel tegoed er nog op de saunabon staat.

Ja, dat kan. De waarde van de saunabon wordt in mindering gebracht op het bedrag van de entree. Het resterende bedrag kunt u zelf bijbetalen.

Het kan zijn dat de cadeauboncode reeds is ingewisseld of dat de geldigheidsduur is verstreken. Neem contact op met de klantenservice.

Bedrijven en instellingen kunnen vanaf € 100,00 een bestelling plaatsen via het zakelijke bestelformulier.

Neem contact met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Op de Saunabon Online is geen BTW van toepassing. Dat geldt ook voor de luxe verpakking. Met ingang van 1 januari 2007 is het bedrag van de geschenkenregeling verhoogd van € 35,- naar € 70,- . Dit houdt in dat u uw werknemers op jaarbasis tot € 70,- onbelast (zijnde niet als loon aangemerkt) kunt schenken. Het eindheffingstarief is verhoogd van 15% naar 20%. De kosten kunnen worden afgetrokken van de vennootschapsbelasting (mits BV).

Ja, dat kan! Door een persoonlijke boodschap mee te geven wordt uw Saunabon Online nog persoonlijker!

Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook voor al uw andere vragen.