Saunabon Online
Hét secretaressedag cadeau!

  • Keuze uit vele sauna’s en thermen.
  • Direct printen of e-mail. In 3 min.!
  • In de waarden van € 10,- tot € 100,-.
  • Per post binnen 24 uur geleverd.
saunabon online veilig bestellen met Webshop Keurmerksaunabon online veilig bestellen met iDEALpostnl50x50_v2
Koop nu je saunabon

Geef een sauna naar keuze als secretaressedag cadeau !

Keuze uit vele aangesloten sauna's en thermen in heel Nederland. Direct printen, per e-mail of post versturen in een luxe verpakking. Eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap. Makkelijk betalen met iDEAL.
Koop nu je saunabon
saunabon als secretaressedag cadeau

Vele sauna’s en thermen

De Nederlandse Sauna cadeaubon online is in te wisselen bij vele aangesloten sauna’s en thermen in geheel Nederland. Dus er zit altijd wel een sauna bij u in de buurt. Een origineel secretaressedag cadeau!
>> Bekijk aangesloten sauna thermen

valentijnscadeau

Saunabon als Secretaressedag cadeau

Heb je de saunabon snel nodig? Bestel deze per e-mail en print deze dan direct uit met GRATIS printbare valentijnscadeau envelop. Binnen 3 minuten geleverd en knippen maar!
>> Bestel je saunabon online

secretaressedag cadeau voor haar in luxe verpakking

GRATIS luxe giftbox secretaressedag

Verras je secretaresse met een origineel secretaressedag cadeau! In een GRATIS luxe giftbox speciaal voor je secretaresse. Geef luxe en ontspanning cadeau en genieten maar!
>> Bestel je saunabon online

“Ik vind het zeer positief geen poespas en toch gelijk je saunabon opgestuurd ! prima ! duidelijkheid is zeer belangrijk.”
Ilse, Rotterdam
“Zaterdagmiddag laat meteen uitgeprint, was te laat om een valentijnscadeau te kopen. Handig!!!!”
Kathy, Oudwoude

Saunabon als secretaressedag cadeau!

17 april is het weer zo ver. Ieder jaar kun je je secretaresse bedanken voor haar inzet van het afgelopen jaar. Dus zal je ook dit jaar je je secretaresse moet gaan geven als secretaressedag cadeau. Laat blijken dat je haar inzet waardeert en bedank haar op een originele manier!

Je maakt haar altijd blij met ontspanning in een sauna naar keuze! Hoe beter kun je dan ontspannen door een dagje sauna te geven als secreatressedag cadeau. Je geliefde kan dan gewoon lekker een sauna naar keuze uitzoeken uit de vele aangesloten sauna’s en thermen. Zo weet je zeker dat je een origineel secretaressedag cadeau in handen hebt. De sauna’s en thermen zijn verspreid over heel Nederland zodat er altijd wel een sauna of thermen in de buurt is.