Elysium

Wellnessresort Elysium is gelegen in Bleiswijk in de buurt van Rotterdam nabij het natuurgebied ‘Rottemeren’. Er is een grote keuze uit verschillende sauna’s, zwembaden en stoombaden. Bij deze sauna kun je ook terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen. Of heerlijk ontspannen in de hammam. Heerlijk culinair genieten kan bij restaurant Puur of La Delizia.

Aanwezige faciliteiten in Elysium zijn:

  • Sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Ontdek de reguliere saunarituelen
  • TREATMENTS® behandelingen
  • bijzondere wellnessrituelen en belevingen
  • Behandelingen en massages

Sauna arrangementen

Een arrangement is een combinatie van een dagje sauna en een diner in het restaurant. Met een arrangement kan je vanaf 10.00 of vanaf 16.30 uur gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Wellness & lunch, ontdek treatments, after work special en nog veel meer!

Wellnessrituelen

Ervaar zelf een wellnessritueel en ga lekker genieten. Een wellnessritueel is een groepssessie samen met een medewerker van de sauna. Iedere dag zijn er verschillende wellnessrituelen zoals een oosterse beleving, snoezelen, duo detoxritueel, Ceylon beleving en nog veel meer!

Behandelingen & massages

Er is keuze uit ontspannende, zachte, milde, stevige en bijzondere massages. Gezichtsbehandelingen, luxe Uyuni voetbehandeling, Ceylon complete relax, Hawai complete relax, Lomi Lomi massage, Duo Treatments Uyuni Body masker en nog veel meer!

Openingstijden:
Iedere dag van 10.00 uur tot 23.00 uur. Reserveren is noodzakelijk voor alle arrangementen en saunabezoeken gedurende de hele week. Tijdens feestdagen geopend.

Adres:
Wellnessresort “Elysium”
Kooilaan 1
2665 KR Bleiswijk
T (0800) 0064811
Http://www.elysium.nl