Mail cadeau

[one_half]

[rev_slider Homepageslider]

[/one_half]

[one_half last=”yes”]

Kadobon Online als mail cadeau

“Je zoekt je het lekker zelf uit!”

  • Keuze uit meer dan 100 webwinkels.
  • Direct printen of e-mail. Binnen 3 minuten geleverd!
  • Verkrijgbaar in de waarden van € 10,- tot € 100,-.
  • Vóór 15.00 uur besteld is volgende dag in huis!

kadobon online veilig bestellen met Webshop Keurmerkkadobon online veilig bestellen met iDEAL
[/one_half]
[tagline_box link=”/keuzekado/cadeaubon-zakelijk-bestellen/” button=”Bestel of vraag offerte aan” title=”Met kadobon-online geef je zelf de keuze uit meer dan 100 webshops!” description=”Maar ook belevenissen en 2.900 goede doelen. GRATIS Per e-mail door ons verstuurd of in excel aangeleverd. “][/tagline_box][one_third last=”no”]mail cadeau gegevens

1. Lever ons uw gegevens digitaal aan

Een excel-bestand met de namen en bijbehorende e-mailadressen. Kies de gewenste waarde. Een persoonlijke tekst, een logo in jpg. of gif-formaat (max.) en de afzender en het onderwerp van de e-mail. Mail dit naar onze klantenservice.
>> Direct bestellen of vrijblijvende offerte

[/one_third]

[one_third last=”no”]
controleer het mail cadeau

2. Controleer de te versturen e-mail

Wij maken op basis van uw gegevens een opmaak van de e-mail compleet met uw persoonlijke tekst, de unieke kadoboncode en uw logo. Deze sturen wij eerst ter controle naar u toe. Deze wordt dan namens u verstuurd op ieder gewenst tijdstip.
>> Direct bestellen of vrijblijvende offerte

[/one_third]

[one_third last=”yes”]
assortiment kadobon-online als keuzekado

3. Ontvanger kiest uit 100.000 artikelen!

De ontvanger van het mail cadeau kiest uit een groot assortiment van meer dan 100 verschillende webshops. Bij elkaar goed voor meer dan 100.000 verschillende artikelen, vele belevenissen en meer dan 2.900 goede doelen.
>> Direct bestellen of vrijblijvende offerte
[/one_third]

Helemaal van deze tijd, ontvang je je mail cadeau online en je kiest ook weer online je gewenste cadeau uit. Niet alleen makkelijk ook nog eens erg snel geleverd! Al binnen 3 minuten! “Je zoekt het lekker zelf uit met kadobon-online!”. De cadeaubon is ook in delen te besteden en is in iedere gewenste waarde leverbaar. Nooit meer scheve gezichten en er is voor iedereen wat wils. Indien gewenst kan er ook een excelbestand worden aangevraagd met daarin de kadoboncodes.

Onze klanten zijn o.a.:
klanten keuzekado