Origineel kerstpakket

[one_half]

[rev_slider kerst]

[/one_half]

[one_half last=”yes”]

Saunabon Online
“Origineel kerstpakket!”

  • Keuze uit vele sauna’s en thermen.
  • Direct printen of e-mail. In 3 min.!
  • In de waarden van € 10,- tot € 100,-.
  • Per post binnen 24 uur geleverd.
saunabon online veilig bestellen met Webshop Keurmerksaunabon online veilig bestellen met iDEALpostnl50x50_v2

[/one_half]

[tagline_box link=”/keuzekado/saunabon-zakelijk-bestellen/” button=”Bestel of vraag offerte aan” title=”Geef een sauna naar keuze als geslaagd cadeau met Saunabon Online!” description=”Keuze uit vele aangesloten sauna’s en thermen in heel Nederland. Direct printen, per e-mail of post versturen in een luxe verpakking. Eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap. Makkelijk betalen met iDEAL.”][/tagline_box]

[one_third last=”no”]
[separator top=”40″]
keuze uit vele sauna's en thermen met dit sauna cadeau
[separator top=”40″]

Vele sauna’s en thermen

Saunabon online is in te wisselen bij vele aangesloten sauna’s en thermen in geheel Nederland. Dus er zit altijd wel een sauna bij u in de buurt. Een origineel sauna cadeau !
>> Bekijk aangesloten sauna thermen

[/one_third]

[one_third last=”no”]
kerstcadeau-saunabon

Luxe kadobox met 100 gram chocolade

De saunabon online is origineel kerstpakket voor uw personeel. Nu in luxe giftbox “Merry X-mas” of “Prettige feestdagen” met 100 gram chocolade champagneflesjes. In eigen huisstijl of digitaal mogelijk!
>> Direct bestellen of vrijblijvende offerte

 

[/one_third]

[one_third last=”yes”]Kerstvrouw-met-saunabon-online

Origineel kerstpakket in luxe kerstenvelop!

Uw online kerstpakket wordt standaard in een gratis luxe gouden envelop geleverd. De saunabon kan in het kerstthema worden geleverd. Verzending naar één of meerdere adressen is mogelijk.
>> Direct bestellen of vrijblijvende offerte

 

[/one_third]

[one_third last=”no”]

saunabon eigen huisstijl

Origineel kerstpakket in eigen huisstijl!

Uw kerstpakket wordt nog persoonlijker als het ontwerp in eigen huisstijl is. U levert ons uw logo en huisstijl aan. U kiest het gewenste bedrag, gewenste verpakking en hoe u de bonnen aangeleverd wilt hebben.

[/one_third]

[one_third last=”no”]
saunabon een origineel kerstpakket per e-mail

GRATIS per e-mail verstuurd!

Wij versturen voor u de gewenste saunabonnen per e-mail! Dit verzorgen wij geheel kosteloos! U levert ons de namen, e-mailadressen en uw logo aan. U kunt er ook voor kiezen om de codes in een excel-bestand te ontvangen.

[/one_third]

[one_third last=”yes”]

origineel kerstpakket als maatwerk

Wij bieden maatwerk!

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw online keuze kerstpakket. Zoals de verzendmogelijkheden, de mogelijkheid voor een persoonlijke tekst of andere wensen. Neem contact op met onze klantenservice.
>> Ga naar klantenservice

[/one_third]

[one_half last=”no”][testimonial name=”Henk” company=”Rotterdam”]”Ik vind het zeer positief geen poespas en toch gelijk je kadobon opgestuurd ! prima ! duidelijkheid is zeer belangrijk.”[/testimonial][/one_half][one_half last=”yes”][testimonial name=”Feikje” company=”Oudwoude”]”Zaterdagmiddag laat meteen uitgeprint, was te laat om kado te kopen. Handig!!!!”[/testimonial][/one_half]

Origineel kerstpakket voor uw personeel!

Geef rust en ontspanning als een origineel kerstpakket. Immers de ontvanger van de saunabon maakt zelf een keuze uit de vele aangesloten sauna’s en thermen verdeeld over heel Nederland. Even lekker weg van de kou buiten en binnen lekker genieten van een sauna of een warm dompelbad. Of ontsnap even van de koude winterdagen en kom helemaal tot jezelf in de sauna bij jou in de buurt.

Onze klanten zijn o.a.:

klanten keuzekado

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *