Beauty en sauna Aestas Lelystad

[one_half last=”no”]

Aestas Beauty en Sauna Lelystad (Flevoland)

[rev_slider aestas]

[/one_half]

[one_half last=”yes”]

[checklist]

Aanwezige faciliteiten vanĀ Aestas Beauty en Sauna zijn:

  • Sauna
  • Hydromassagebad
  • Powerplate
  • Zonnebank
  • Huidverzorging
  • Kapsalon
  • Make up
  • Lichaamsbehandelingen
  • Pedicure
  • Manicure

[/checklist]

[/one_half]

[tagline_box link=”http://www.aestas.nl/” button=”Bezoek de website” title=”Heerlijk genieten in modern wellnesscentrum Aestas Beauty en Sauna” description=”Aestas Beauty en Sauna staat voor een heerlijke sauna in combinatie met vele beauty behandelingen zoals diverse gezichtsbehandelingen. Keuze uit vele verschillende verwenarrangementen.”][/tagline_box]

[one_third last=”no”]

Beauty en Sauna Lelystad Aestas

Modern wellnesscentrum

Beauty en sauna Lelystad heeft een groen omheinde buitenbad zodat u bij mooi weer streeploos kunt zonnen en genieten van uw welverdiende rust. Het terras is door wuivend riet omgeven en geeft u een prachtig uitzicht over het water.

[/one_third]

[one_third last=”no”]

Beauty en sauna Lelystad Aestas verwenarrangementen

Vele verwenarrangementen

Kies uit de vele verwenarrangementen zoals een ontspannende gelaatsbehandeling, een hoofdhuidmassage of een lichaamsmassage. Zoals een hotstone massage, een hydromassage bad of pak een lekkere zonnebank. Incl. wellness lunch.

[/one_third]

[one_third last=”yes”]

Beauty en sauna Lelystad Aestas zoek de zon op

“Zoek de zon op!”

AestaS betekent “zomer” in het Latijn, en in de zomer is er zon! Onze lijfspreuk is dan ook: “Zoek de zon op!”. De zon biedt letterlijk warmte en behaaglijkheid. En dat is nu precies wat AestaS u wil aanbieden.

[/one_third]

Hoe kun je de saunabon online hier inwisselen?

Maak een afspraak. Neem vervolgens je saunabon voorzien van een 12-cijferige code mee naar de desbetreffende deelnemer.Indien je de saunabon per e-mail hebt gekregen print je eerst je saunabon uit en neem deze mee.

Openingstijden:
U bent van harte welkom tussen 9.30 – 20.30 uur. Openingstijden Sauna: (alleen op afspraak) Woensdag is damesdag geopend tot 21:30 uur. maandag t/m zaterdag 11.30 – tot 18:00 uur geopend. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten!

U bent altijd van harte welkom voor een saunabezoek. Maar bel om teleurstellingen te voorkomen voor de zekerheid even of wij geopend zijn en ruimte hebben.

Adres:
Aestas Wellness Beauty & Sauna
Schoener 41-20,
8243 XB Lelystad
T.: 0320-219294
E-mail: info@aestas.nl
Website: http://www.aestas.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *